Tanzania North AA Kilimanjaro

700.00 ден

Цена: 700 ден.

Тежина: 250 гр.

Ознака: кафена

Земја: Танзанија

Процес: Перење

Вариетет на кафе: Kent, Burbon

Вкус: Киви

Остава вкус: Овошна

Тело: Светло Тело

Тип Кафе: 100% Арабика

Потекло: Еден Производител

Надморска висина: 1400-1800 метри

Најдобар процес: Филтер, Еспресо, Француска преса

Регион: Африка

Печење: Светло

Фарма: Mount Kilimanjaro

Clear
SKU: N/A Category:

Дополнителни информации

Weight N/A
Мелено за:

Esspresо, Moka Pot, Зрно, Турско кафе, Филтерски постапки