Peru Organic Microlot

700.00 ден

Цена: 700 ден
Тежина: 250 гр.
Ознака: црвена
Земја: Перу
Процес: Перење
Вариетет на кафе: Caturra
Вкус: повеќе зачини
Остава вкус: Лимета
Тело: Светло Тело
Тип Кафе: 100% Арабика
Потекло: Еден производител
Надморска висина: 1800 метри
Најдобар процес: Филтер, Еспресо, Мока
Регион: Јужна Америка
Печење: Светло
Фарма: La Babilja

Clear
SKU: N/A Category:

Опис

Peru Organic Microlot Patricio Rubio

Дополнителни информации

Weight N/A
Мелено за:

Esspresо, Moka Pot, Зрно, Турско кафе, Филтерски постапки