Ethiopia Yirgacheffe

700.00 ден

Цена: 700 ден
Тежина: 250 гр.
Ознака: црвена
Земја: Етиопија
Процес: природен
Вариетет на кафе: Heirloom
Вкус: овошен
Остава вкус: вино
Тело: светлотело
Тип Кафе: 100% Арабика
Потекло: Еден Производител
Надморска висина: 2000 метри
Најдобар процес: Филтер, Еспресо, Мока
Регион: Afrika
Печење: Светло
Фарма: Ethiopia Yirgacheffe

Clear
SKU: N/A Category:

Дополнителни информации

Weight N/A
Мелено за:

Esspresо, Moka Pot, Зрно, Турско кафе, Филтерски постапки