Мока пот (3) + Кафе

Од: 1,000.00 ден

Одбери го твоето омилено кафе со Мока пот.
Со овој мока пот можете да подготвите 6 шољички кафе.

Clear
SKU: N/A Category:

Дополнителни информации

Кафиња

Brasil Santos Cerrado Blaser, Colombia Finca La Maria, Columbia Supremo, Congo Organic Microlot Sopacdi, Dominican Republic San Domingo, Ethiopia Hambela, Ethiopia Yirgacheffe, Ethiopia- Limu, Guatemala Finca La Bosa, Honduras Caballero, Mexico Vera Cruz, Nicaragua La Virgen, Peru Organic Microlot, Tanzania North AA Kilimanjaro