Прикажани се сите 6 производи

 • Ethiopia Sidamo Morke

  Тежина: 200 грама Ознака: Црна Земја: Етиопија Процес: Природен Вариетет на кафе: 74158 Вкус: Какао, Тропски Овошја Остава вкус: Овошен Тело: Полно Тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина:  2380 метри Најдобар процес:  Еспресо, Филтер Регион: Сидамо Печење: Светло Фарма: Leikun Zegeye
  1,400.00 ден Нарачај
 • Honduras Geisha 1

  Тежина: 200 грама Ознака: Црна Земја: Хондурас Процес: Перење Вариетет на кафе: Geisha Вкус: Јасмин, Праска, Ананас Остава вкус: Овошен Тело: Полно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1550 метри Најдобар процес: Ѓезве, Еспресо, Филтер Регион: Chinacla Печење: Средно Фарма: Marysabel Caballero & Moises Herrera
  1,400.00 ден Нарачај
 • Мока Пот 3 + Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Мока Пот.
  Од: 1,900.00 ден Нарачај
 • Мока Пот 6 + Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Мока Пот.
  Од: 2,000.00 ден Нарачај
 • Француска преса 300мл.+ Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Француска преса.
  Од: 1,800.00 ден Нарачај
 • Француска преса 600мл.+ Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Француска преса.
  Од: 1,900.00 ден Нарачај