Прикажани се сите 5 производи

 • Guatemala San Miguel– BIO

  Тежина: 200гр. Ознака: Црвена Земја: Гватемала Процес: Перење Вариетет на кафе: BOURBON Вкус: Мандарина, Црвено јаболко Остава вкус: овошен Тело: средно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1800 метри Најдобар процес: Еспресо, Кемекс, V – 60 Регион: Централна Америка Печење: Светло Фарма: Santa Rita
  800.00 ден Нарачај
 • Kenya АА Kamwangi

  Тежина: 200 грама Ознака: Кафена Земја: Бразил Процес: Pulped Natural Вариетет на кафе: YELLOW CATUAI Вкус: Темно чоколадо Портокал Остава вкус: Сладок Тело: Средно Тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1100- 1200 метри Најдобар процес: Кемекс, Еспресо, , V – 60 Регион: Јужна Америка Печење: Средно Тело Фарма: ...
  800.00 ден Нарачај
 • Peru Los Coronados DAC ’22 – Filter

  Име на Производот: Peru Los Coronados DAC ’22 Тежина: 250 гр Ознака: Црвена Земја: Перу Процес: Washed Вариетет на кафе: Catuai, Yellow Caturra, Bourbon Вкус: Конзервирана мандарина, манго, шеќерна трска, црвено јаболко, малина & гранадило Остава вкус: Овошно Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: ...
  800.00 ден Нарачај
 • Peru Quiquira – Filter

  Име на Производот: Peru Quiquira Тежина: 250 гр Ознака: Црвена Земја: Перу Процес: Washed Вариетет на кафе: Caturra and Bourbon Вкус: Златно киви, малина, црн чај, праска, хибискус, црвено јаболко & кафен шеќер Остава вкус: Овошно, цветно Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекл: Еден Производител Надморска висина: 1,800m – 2,050m Најдобар ...
  800.00 ден Нарачај
 • Rwanda Gicogi Bwho / Filter

  Име на Производот: Rwanda Gicogi Bwho Тежина: 250 гр Ознака: Црвена Земја: Руанда Процес: Natural Вариетет на кафе: Bourbon Вкус: Гуава, ванила, диња, суво манго & темно чоколадо Остава вкус: Слатко Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1700 meters Најдобар процес: V-60, French press, Cold brew ...
  800.00 ден Нарачај