Прикажани се сите 3 производи

 • Brazil Jaguara

  Тежина: 250 Грама Ознака: Плава Земја: Бразил Процес: Natural Вариетет на кафе: Yellow Catuaí Вкус Карамел, Пралине, Портокал Остава вкус: Слатко Тело: Полно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 960-1040 метри Најдобар процес: Еспресо, Филтер, В-60 Регион: Campo das Vertentes Печење: Medium Фарма: Antônio Wander ...
  900.00 ден Нарачај
 • Intango Rwanda

  Тежина: 250 Грама Ознака: Blue Земја: Руанда Процес: Природен Вариетет на кафе: French Mission, Jackson, Mbirizi Вкус Темно: Чоколадо , Јасмин, Ананас, Јагода Остава вкус: Сладок Тело: Полно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1700 Метри Најдобар процес: Мока, Еспресо, В-60 Регион: Lake Kivu, Rwanda , Africa ...
  900.00 ден Нарачај
 • Lugmapate Ecuador

  Тежина: 250 Грама Ознака: Blue Земја: Еквадор Процес: Перење Вариетет на кафе: Sidea, Typica, Pache Вкус: Бело Грозје, Грејпфрут, Црвено Јаболко, Улонг чај Остава вкус: Сладок Тело: Полно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1600-1800 Метри Најдобар процес: Еспресо, Филтер, В-60 Регион: Pallatanga, Parroquia ...
  700.00 ден Нарачај