Прикажани се сите 2 производи

  • Ethiopia wibeti

    Тежина: 250 Грама Ознака: Розева Земја: Етијопија Процес: Natural Вариетет на кафе: Heirloom Вкус: Багрем, цимет Остава вкус: Овошен Тело: Средно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1800 – 1900метри Најдобар процес: Еспресо, Мока, Француска Преса Регион: Yirgacheffe Печење Light roast Фарма Samuel ...
    700.00 ден Нарачај
  • Wolichu Wachu Ethiopia

    Тежина: 250 Грама Ознака: Розева Земја: Етијопија Процес: Природен Вариетет на кафе: Bourbon Вкус: Јагода Багрем Ананас Портокал Грејпфрут Остава вкус: Овошен Тело: Средно Тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 2100 – 2300 Метри Најдобар процес: Еспресо, Мока, Француска Преса Регион: Uraga, Guji, Ethiopia, ...
    700.00 ден Нарачај