Прикажани се сите 8 производи

 • Brasil Samambaia

  Тежина: 200 грама Ознака: Кафена Земја: Бразил Процес: Natural Вариетет на кафе: Yellow Burbon Вкус: Какао Ликер, Лешници, Шеќер од Трска Остава вкус: Сладок Тело: Полно Тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1100метри Најдобар процес: Ѓезве, Еспресо, Филтер Регион: Јужна Америка Печење: Средно Фарма: Сул де Минас ...
  700.00 ден Нарачај
 • Columbia Giraldo Exotic

  Тежина: 200 Грама Ознака: Кафена Земја: Колумбија Процес: Водено Ферментирање Вариетет на кафе: Castillo, Catura Вкус: Млечно Чоколадо, Лешник, Сува Кајсија Остава вкус: Сладок Тело: Полно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1800-2115 метри Најдобар процес: Ѓезве, Еспресо, Филтер Регион: Централна Америка Печење: ...
  750.00 ден Нарачај
 • Guatemala Bio Flor de Cafe

  Тежина: 200 Грама Ознака: Кафена Земја: Гватемала Процес: Перење Вариетет на кафе: Catimor, Catuai Вкус: Повеќе  Чоколади, Боров Мед Остава вкус: Сладок Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1350-1980 метри Најдобар процес: Ѓезве, Еспресо, Филтер Регион: Централна Америка Печење: Средно Фарма: Flor de Cafe
  750.00 ден Нарачај
 • Honduras Finca El Puente

  Тежина: 200 Грама Ознака: Кафена Земја: Хондурас Процес: Перење Вариетет на кафе: Catuai Вкус: Чоколадо, Лешник Остава вкус: Богат Тело: Полно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1100 метри Најдобар процес: Ѓезве, Еспресо, Филтер Регион: Централна Америка Печење: Средно кон Темно Фарма: Finca el Puente/Marysabel ...
  750.00 ден Нарачај
 • Мока Пот 3 + Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Мока Пот.
  Од: 1,900.00 ден Нарачај
 • Мока Пот 6 + Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Мока Пот.
  Од: 2,000.00 ден Нарачај
 • Француска преса 300мл.+ Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Француска преса.
  Од: 1,800.00 ден Нарачај
 • Француска преса 600мл.+ Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Француска преса.
  Од: 1,900.00 ден Нарачај