Прикажани се сите 5 производи

 • Costa Rica COE#11 2023

  Тежина: 200 грама Ознака: Златна Земја: Костарика Процес: Природен Вариетет на кафе: Geisha Вкус: Мед, Кајсија и Јасмин Остава вкус: Сладок Тело: Полно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1600 метри Најдобар процес: Ѓезве, Еспресо, Филтер Регион: Средна Америка Печење: Средно Фарма: San Cristobal Liano
  1,700.00 ден Нарачај
 • Мока Пот 3 + Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Мока Пот.
  Од: 1,900.00 ден Нарачај
 • Мока Пот 6 + Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Мока Пот.
  Од: 2,000.00 ден Нарачај
 • Француска преса 300мл.+ Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Француска преса.
  Од: 1,800.00 ден Нарачај
 • Француска преса 600мл.+ Кафе

  Одбери го твоето омилено кафе со Француска преса.
  Од: 1,900.00 ден Нарачај