Прикажани се сите 3 производи

 • Columbia La Serrania Decaf

  Тежина: 250 Грама Ознака: Зелена Земја: Колумбија Процес: Ethyl Acetate Decaffeinated Вариетет на кафе: Caturra, castillo, colombia Вкус: Ванила, Карамел Лубеница Остава вкус: Слатко Тело: Полно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1500-1750 метри Најдобар процес: Еспресо, Мока, Француска Преса Регион: Pitalito, ...
  700.00 ден Нарачај
 • Ethiopia Ayele Tulu

  Тежина: 250 гр Ознака: Зелена Земја: Етиопија Процес: Washed Вариетет на кафе: JARC Вкус: Праска, ерл греј, лимон, камилица и кајсија Остава вкус: Цветен Сладок Тело: Светло Тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 2,130 – 2,350 Метри Најдобар процес: Еспресо, МокаПот, В-60 Регион: Bona Zuria Печење Средно Фарма ...
  900.00 ден Нарачај
 • Uganda Kingha

  Име на Производот: Uganda Kingha Тежина: 250 гр Ознака: Зелена Земја: Уганда Процес: Natural Anaerobic Вариетет на кафе: SL-34, SL-18, SL-28 Вкус: Боровинка, темно чоколадо, крушка, бонбона полна со ликер, темна цреша & рум со суво грозје Остава вкус: Овошно Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1300m ...
  900.00 ден Нарачај