Прикажани се сите 4 производи

 • Congo Katana

  Име на Производот: Rwanda Gicogi Bwho Тежина: 250 гр Ознака: Црвена Земја: Руанда Процес: Natural Вариетет на кафе: Bourbon Вкус Гуава, ванила, диња, суво манго & темно чоколадо Остава вкус: Слатко Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1700 meters Најдобар процес: V-60, French press, Cold brew Регион: ...
  900.00 ден Нарачај
 • Kenya Chorongi – Filter

  Име на Производот: Kenya Chorongi Тежина: 250 гр Ознака: Виолетова Земја: Кенија Процес: Washed Вариетет на кафе: SL-28, SL-34, Ruiru 11, Batian Вкус: Сува кајсија, капина, лимета, зелено јаболко, црна рибизла Остава вкус: Овошно Тело: Средно Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1650 meters Најдобар процес: В-60, ...
  800.00 ден Нарачај
 • Peru Intimpa

  Тежина: 250 Грама Ознака: Виолетова Земја: Перу Процес: Fully Washed Вариетет на кафе: Caturra, Burbon, Mundo Novo Вкус: Карамел, Портокал, Кајсија Остава вкус: Слатко Тело: Полно тело Тип Кафе: 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1,650 – 1,800 метри Најдобар процес: Еспресо, Филтер, В-60 Регион: Cajamarca, San Ignacio, ...
  700.00 ден Нарачај
 • Peru Intimpa- Filter

  Име на Производот: Peru Intimpa Filter Тежина: 250 Грама Ознака: Виолетова Земја: Перу Процес: Fully Washed Вариетет на кафе: Caturra, Burbon, Mundo Novo Вкус: Карамел, Портокал, Кајсија Остава вкус: Слатко Тело: Полно тело Тип: Кафе 100% Арабика Потекло: Еден Производител Надморска висина: 1,650 – 1,800 метри Најдобар процес: В-60, Француска ...
  800.00 ден Нарачај